Persoonlijk, Kwaliteit en Innovatief

Onze visie is door het verzorgen van opleidingen en trainingen mensen te helpen zich verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage aan de Arubaanse samenleving te kunnen geven. – doc Opleidingen en Trainingen. U werkt niet alleen aan uw kennis, maar ook aan uw praktische vaardigheden en het effectief optreden in werk gerelateerde situaties.

Education Management Consultancy Huiswerk Instituut

Opleidingsadvies op maat?

Je wilt een stap maken. Je kennis verbreden. Je meer verdiepen. Of aan je eigen ontwikkeling werken. Maar welke opleiding of cursus kies je? Wat past het beste bij jou en bij je loopbaan?

Bij Doc Opleidingen+ kies je uit maar liefst 30 opleidingen of cursussen. En daar helpen we je graag bij. De opleidingsadviseurs van Doc Opleidingen+ helpen je bij het maken van de juiste keuze. Zodat je precies weet waar je aan begint en wat je mag verwachten.

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 8:00am tot 5:00pm op +297 588 0541.

Ik leer leren

max_image_1051

De ‘Ik Leer Leren’ workshop is ontwikkeld door Centrum Tea Adema, een gerenommeerd Nederlands instituut voor kinder- en opvoedcoaching. Sinds 2013 wordt de training in Nederland en België gegeven en het werkt! De training is ontstaan door het bundelen van de ervaringen van ruim 10 jaar coachen van kinderen met moeilijkheden op het gebied van leren leren. De training wordt gegeven door speciaal opgeleide en gecertificeerde trainers die als beroepskracht ervaring hebben in het omgaan met kinderen en leren.

Ervaringen van een ouder van een deelnemer: “Onze dochter heeft veel aan de ‘Ik leer leren’ training gehad; het blijkt dat samenvattingen maken voor haar helemaal niet goed werkt. Wat zijn we blij met de tips over de mind map. Ook zoekt ze nu regelmatig filmpjes op en zo leert ze veel makkelijker!”

Ervaringen van een deelnemer: “Ik heb nu hogere cijfers en weet beter wat ik allemaal kan. Doordat ik nu goed kan plannen ben ik niet meer zo gestrest en heb ik tijd over voor andere dingen.”

Voor aanmelding of voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@docopleidingen.com

Meer over