Huiswerkinstituut

Ons Huiswerk Instituut helpt studenten bij het aanleren van discipline, motivatie, zelfvertrouwen, plannings- en organisatievaardigheden. Door persoonlijke begeleiding en een prettige werksfeer kan er geleerd en gewerkt worden aan proefwerken, werkstukken en schoolexamens. Op deze manier kunnen eventuele achterstanden weggewerkt en voorkomen worden. Naast onze huiswerkbegeleiders hebben wij vakdocenten die extra aandacht besteden aan Wiskunde, Biologie, Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments, Economie, Natuur & Techniek en Scheikunde.

Het Huiswerk Instituut is van maandag tot en met vrijdag geopend van14.30 tot 17.30 uur. Voor meer informatie kunt u persoonlijk langskomen, bellen of mailen.

doc Huiswerkinstituut heeft als hoofddoel de scholier te begeleiden zodat deze met succes door kan gaan naar een volgend schooljaar of het eindexamen behaalt.

De scholieren leren goed te plannen en betere studiemethodieken te hanteren, werken eventuele achterstanden weg en kunnen zich optimaal voorbereiden op proefwerken, spreekbeurten en examens. De resultaten verbeteren hierdoor aanzienlijk.

Enthousiaste medewerkers staan klaar om in een prettige en veilige werksfeer begeleiding te bieden, met veel persoonlijke aandacht voor:

Vakdocenten besteden extra aandacht aan talen en exacte vakken.

Maak een afspraak voor de GRATIS Proefdag!

Huiswerkinstituut Junior

Voor het schooljaar 2016-2017 start bij doc Opleidingen Huiswerk Instituut Junior. Het Huiswerk Instituut Junior is voor kinderen van de basisschool (vanaf de tweede klas tot en met zesde klas) en heeft als hoofddoel de (basis)scholier te begeleiden zodat deze optimaal in staat wordt gesteld om met succes door te kunnen gaan naar een volgend schooljaar.

De scholieren leren goed te plannen en betere studiemethodieken te hanteren, werken eventuele achterstanden weg en leren zich op de voor hun beste manier voorbereiden op proefwerken en spreekbeurten. Met als doel hun resultaten hierdoor aanzienlijk te verbeteren.

Een ervaren docente staat klaar om in een prettige en veilige werksfeer begeleiding te bieden, met veel persoonlijke aandacht voor:

Er zijn 2 bijeenkomsten per week van 1.5 uur elk, met plek voor maximaal 10 kinderen per groep om zo de persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen waarborgen.

Ik leer leren

max_image_1051

De ‘Ik Leer Leren’ workshop is ontwikkeld door Centrum Tea Adema, een gerenommeerd Nederlands instituut voor kinder- en opvoedcoaching. Sinds 2013 wordt de training in Nederland en België gegeven en het werkt! De training is ontstaan door het bundelen van de ervaringen van ruim 10 jaar coachen van kinderen met moeilijkheden op het gebied van leren leren. De training wordt gegeven door speciaal opgeleide en gecertificeerde trainers die als beroepskracht ervaring hebben in het omgaan met kinderen en leren.

Ervaringen van een ouder van een deelnemer: “Onze dochter heeft veel aan de ‘Ik leer leren’ training gehad; het blijkt dat samenvattingen maken voor haar helemaal niet goed werkt. Wat zijn we blij met de tips over de mind map. Ook zoekt ze nu regelmatig filmpjes op en zo leert ze veel makkelijker!”

Ervaringen van een deelnemer: “Ik heb nu hogere cijfers en weet beter wat ik allemaal kan. Doordat ik nu goed kan plannen ben ik niet meer zo gestrest en heb ik tijd over voor andere dingen.”

Voor aanmelding of voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@docopleidingen.com

Meer over