About Doc Opleidingen

Onze visie is door het verzorgen van opleidingen en trainingen mensen te helpen zich verder te ontwikkelen en een waardevolle bijdrage aan de Arubaanse samenleving te kunnen geven. – doc Opleidingen en Trainingen

U werkt niet alleen aan uw kennis, maar ook aan uw praktische vaardigheden en het effectief optreden in werk gerelateerde situaties.

U kunt bij ons terecht voor interessante en inter-actieve trainingen en opleidingen op het gebied van Financiële Administratie, Management, Marketing, Economie, Verzekeringen, Juridisch, Medisch, Coaching en Talen.

Naast opleidingen en trainingen faciliteren wij ook huiswerkbegeleiding voor studenten van 12 tot en met 19 jaar aan het doc Huiswerk Instituut.

Persoonlijk, Kwaliteit en Innovatief

Het is ons doel om kwaliteitsonderwijs te leveren aan iedereen die zijn of haar kennis en kansen op de arbeidsmarkt wil verbeteren. Onze opleidingen zijn afgestemd op de samenleving, waardoor wij opleidingen en trainingen hebben voor iedereen. Door onze nauwe samenwerkingsbanden met partners uit Aruba en Nederland zijn onze diploma’s door de jaren heen geaccepteerd door de branche in Aruba.

Onze lessen worden verzorgd door vakbekwamedocenten met ruime ervaring uit het werkveld. Zij worden ondersteund door actuele boeken die aansluiten bij de lessen. Wij geven op een dynamische en inter-actieve manier les in kleine groepen. In deze lessen wordt het product omgezet van theorie naar de praktijk. Daarnaast faciliteren wij bedrijfstrainingen en individual coaching. Voor bedrijven en mensen die een eigen samengestelde groep of persoonlijk een opleiding en/of training willen volgen.

Alle docenten en medewerkers wensen u veel studieplezier toe.