Consultancy & Coaching – lokaal en internationaal

Doc Opleidingen+ helpt mee om een effectieve management-, marketing- en communicatiestrategie op te zetten. Ook in de implementatie fase of uitvoering fase van de strategie bieden wij ondersteuning. Tijdens de implementatiefase gaan onze consultants na of de aanbevelingen correct worden ingevoerd, ze treden op als klankbord en sturen bij, waar nodig.

Onze consultants hebben internationale ervaring in het begeleiden van alle (operationele diensten) onderdelen van de implementatiefase, bijvoorbeeld bij een communicatiestrategie, het schrijven van brieven, grafisch vormgeven van marketingmateriaal en het bepalen van de social media brand voice.

Ook op het gebied van management en marketing plannen opzetten kunt u rekenen op een ervaren team dat professionele begeleiding en creatieve, effectieve oplossingen kan bieden, voor de lokale markt maar ook voor internationale activiteiten. Onze consultant hebben ervaring in Nood- en Zuid Amerika, het Caribisch gebied en Europa.

Daarnaast bieden onze adviseurs een-op-een coaching. Een extern klankbord van een ervaren coach kan zowel de starter als de meer ervaren ondernemer en manager helpen in het ontdekken van mogelijkheden en oplossingen die de organisatie kunnen helpen groeien.

doc Opleidingen is aangemerkt om namens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) individuele coachtrajecten uit te voeren in het kader van de regeling Starters International Business (SIB).

Doc Opleidingen+ Consultancy Diensten

Voor meer informatie neem contact met ons op