Huiswerkinstituut

Ons Huiswerk Instituut helpt studenten bij het aanleren van discipline, motivatie, zelfvertrouwen, plannings- en organisatievaardigheden. Door persoonlijke begeleiding en een prettige werksfeer kan er geleerd en gewerkt worden aan proefwerken, werkstukken en schoolexamens. Op deze manier kunnen eventuele achterstanden weggewerkt en voorkomen worden. Naast onze huiswerkbegeleiders hebben wij vakdocenten die extra aandacht besteden aan Wiskunde, Biologie, Nederlands, Engels, Spaans, Papiaments, Economie, Natuur & Techniek en Scheikunde.

Het Huiswerk Instituut is van maandag tot en met vrijdag geopend van 14.30 tot 17.30 uur. Voor meer informatie kunt u persoonlijk langskomen, bellen of mailen.

doc Huiswerkinstituut heeft als hoofddoel de scholier te begeleiden zodat deze met succes door kan gaan naar een volgend schooljaar of het eindexamen behaalt.

De scholieren leren goed te plannen en betere studiemethodieken te hanteren, werken eventuele achterstanden weg en kunnen zich optimaal voorbereiden op proefwerken, spreekbeurten en examens. De resultaten verbeteren hierdoor aanzienlijk.

Enthousiaste medewerkers staan klaar om in een prettige en veilige werksfeer begeleiding te bieden, met veel persoonlijke aandacht voor:

Vakdocenten besteden extra aandacht aan talen en exacte vakken.

Maak een afspraak voor de GRATIS Proefdag!

Huiswerkinstituut Junior

Voor het basisschool scholieren heeft doc Opleidingen het Huiswerk Instituut Junior. Het Huiswerk Instituut Junior is voor kinderen van de basisschool (vanaf de tweede klas tot en met zesde klas) en heeft als hoofddoel de (basis)scholier te begeleiden zodat deze optimaal in staat wordt gesteld om met succes door te kunnen gaan naar een volgend schooljaar.

De scholieren leren goed te plannen en betere studiemethodieken te hanteren, werken eventuele achterstanden weg en leren zich op de voor hun beste manier voorbereiden op proefwerken en spreekbeurten. Met als doel hun resultaten hierdoor aanzienlijk te verbeteren.

Een ervaren docent staat klaar om in een prettige en veilige werksfeer begeleiding te bieden, met veel persoonlijke aandacht voor:

Er zijn 2 bijeenkomsten per week van 1.5 uur elk, met plek voor maximaal 10 kinderen per groep om zo de persoonlijke aandacht en kwaliteit te kunnen waarborgen.