Assurantiën Aruba module Algemeen

Doelgroep

Medewerkers (binnen- of buitendienst) van een assurantie-, – verzekerings- of bankbedrijf die zich bezighouden met assurantiebemiddeling en diegenen die zich willen vestigen als zelfstandig assurantie tussenpersoon.

Doelstelling

Bij het aanbieden van een brede, algemene kennis op verzekeringsgebied is de aansluiting gezocht bij de toepasbaarheid van de theorie in de dagelijkse praktijk op Aruba. Een verzekeringsadviseur moet beschikken over een brede deskundigheid om de cliënt het meest geschikte verzekeringsproduct te adviseren. De opleiding Assurantiën Aruba is verdeeld in drie modules: Algemeen, Schade en Leven. Per behaalde module ontvangt u een certificaat. Wanneer u een voldoende behaald heeft voor alle modules ontvangt u het Assurantiën Aruba diploma.

Module Algemeen

Vooropleiding

De deelnemer beschikt over een algemene opleiding op mavoniveau of hoger.
Er is geen specifieke vooropleiding vereist, maar een goede beheersing van de Nederlandse taal zal u goed van pas komen bij deze opleiding.

Studieduur

Vooropleiding

Geen specifieke vooropleiding vereist, doch enkele jaren voortgezet onderwijs, dan wel relevante werkervaring (mavo niveau) wordt geadviseerd, plus kennis van de Nederlandse taal.