Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) – Financiering

Associatie Praktijkdiploma Boekhouden (PDB)

Introductie

Wilt u inzicht in de boekhoudkundige en bedrijfseconomische processen die zich in een organisatie afspelen? Dan is het Praktijkdiploma Boekhouden een absolute must. Een brede en gevarieerde opleiding, die leidt tot één van de meest gevraagde diploma’s in het administratieve werkveld. Gedegen en zeer actueel. Naast vakkennis is ook de wijze waarop deze in de praktijk wordt toegepast belangrijk. Daarom leert u niet alleen de systematiek van het boekhouden, maar ook de uitvoering. Berekeningen maakt u ook in het spreadsheetprogramma Excel.

Met Praktijkdiploma Boekhouden (PDB) op zak bent u bij uitstek geschikt om in kleine en middelgrote organisaties geheel zelfstandig de boekhouding te voeren. En ook in grote organisaties bent u een waardevolle kracht, als assistent van de administrateur of controller.

Tijdens deze cursus krijgt u ook ondersteuning van het Nederlandse vakjargon.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor:

Module Financiering

14 bijeenkomsten van 2 uur afgerond met een examen

In deze module worden de volgende onderwerpen behandeld:

Kosten module: Afl 1,225 bij betaling in termijnen* (Afl 1,100 bij betaling vooraf ineens)

Voorbereiding

Aanbevolen thuiswerk voorbereiding: 6 uren p/week per college.

Vervolgmogelijkheden

Na het behalen van het diploma bent u in staat zelfstandig een boekhouding van bescheiden omvang te voeren. De opleiding Praktijkdiploma Boekhouden is tevens een uitstekende voorbereiding op de opleiding Moderne Bedrijfsadministratie (MBA).

Examen

In de laatste bijeenkomst van elke module wordt een doc Opleidingen examen afgenomen. Per gehaalde module ontvangt u een doc certificaat. Bij het succesvol afronden van alle modules ontvangt u een doc PDB diploma.